API-tilgang

Planer om direkte integrasjon?

Rikholdige API, god dokumentasjon og stor tilgjengelighet på flinke folk på teknisk side er bare noen av grunnene til å jobbe sammen med oss.

Illustrasjon av Reach på forskjellige enheter

API-tilgang

API-tilgang

Som utviklere setter vi selv stor pris på veldokumenterte og oversiktlige API, og mener at Reach sitt API treffer på begge disse punktene. Alle handlinger som du kan gjennomføre i webgrensesnittet kan gjennomføres via vårt REST API, og metodene er dokumentert med eksempler på både input og returverdier fra API.

Vi jobber etter prinsippet om «dogfooding», som vil si at vi bruker selv løsningene som vi eksponerer for våre kunder. Dette inkluderer API’ene, og våre grensesnitt bruker de eksakt samme API’ene på samme måte som våre kunder gjør.

Er du en kunde med planer om å integrere dine systemer med våre? I så fall kan du få snakke direkte med utviklere og andre tekniske personer hos oss slik at integrasjonene blir så gode som mulig. Hos oss slipper kunder å vente gjennom første- og andrelinje-support før man kommer til noen som kan svare på spørsmål.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hvis du legger igjen dine kontaktdetaljer i skjemaet under, vil vi kontakte deg ved første anledning for gjennomgang av hvordan Stix kan hjelpe din virksomhet.