SMS Gateway

API for sending og mottak av SMS

For effektiv distribusjon av informasjon er SMS et fantastisk medium. I mye mindre grad enn via andre typer kanaler må man konkurrere om oppmerksomheten til mottaker. Undersøkelser vises at nesten alle SMS som sendes blir lest av mottaker i løpet av 30 sekunder fra mottak.

Med Stix SMS Gateway kan du på minutter komme i gang med utsending. Om du har få eller mange mottakere spiller ingen rolle.

Det vi bryr oss om er å få levert dine meldinger trygt, effektivt og forutsigbart til mottaker.

Bestill SMS Gateway
Illustrasjon for API

Tjenesten

Send SMS

Kom kjapt i gang med å sende SMS med vårt intuitive API. Meldingene leveres direkte til teleoperatør uten forsinkende mellomledd. Vi sender leveranserapporter direkte tilbake til deg.

Motta SMS

Når mottakere svarer på meldinger du har sendt blir de effektivt sendt videre til deg. To-veis dialog og automasjon kan dermed lett gjennomføres. Motta bestillingsbekreftelser, kvitter alarmer og mer til!

Kortnummer

Gjennom oss får du satt opp kortnummer på fire og fem siffer og dermed mulighet til å styre mottakeroppplevelsen i større grad. Bygg brand med eget kortnummer!

Kodeord

Sett opp kodeord selv, og velg hvor vi skal sende beskjed når disse benyttes. Bruk dette for automatisk innmelding i kundeklubber, STOPP-funksjonalitet og mer.

Support

All support leveres fra Norge av ansatte med dyptgående kjennskap til våre løsninger. Ingen outsourcing eller sosial dumping hos oss. Vi lar deg også snakke direkte med våre teknikere ved behov.

Dokumentasjon

API er grundig beskrevet og dokumenter med OpenAPI v3 og er således lett å integrere mot. Bruk ditt favoritt programmeringsspråk til å generere klient eller bruk API'et direkte. Du velger!

Pris

Vi har konkurransedyktige priser og går langt for å matche pris. Har du et stort volum og kan vise til bedre tilbud fra våre konkurrenter gjør vi det vi kan for å matche.

Stabilitet

Alle våre løsninger er designet for 24/7 drift, med redundans i alle ledd. Systemene overvåkes av vår driftsvakt og vi er posisjonert for hurtig respons ved feilsituasjoner.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hvis du legger igjen dine kontaktdetaljer i skjemaet under, vil vi kontakte deg ved første anledning for gjennomgang av hvordan Stix kan hjelpe din virksomhet.