SMS Payment

API for betaling via SMS

Skal du ta imot betaling for varer, tjenester eller annet der beløpene er små? Det er lett å bruke Stix SMS Payment for rask og sikker betaling.

En enkelt SMS er alt som skal til for å kreve inn betaling eller motta donasjon. Vi løser dette for deg på en enkel måte og du kan være trygg på at dine kunder og givere får en god brukeropplevelse.

Bruk tjenesten sammen med SMS Gateway for utsending av kampanjer og automatisér bestillingsløypen med egne kodeord som fører til betaling.

Tjenesten

Enkelt

Sett opp pris for varen eller tjenesten og spesifiser kvitteringsmelding som skal sendes ut pr SMS. Det er alt som skal til. Beløpet belastes automatisk kundens telefonregning.

Trygt

Gode rutiner og solid arbeid mot hvitvasking i hele næringskjeden gjør at du kan være trygg på at juridiske krav knyttet til betalingsprosessen er godt ivaretatt.

Oversiktlig

Oppgjørsrapporter gjøres tilgjengelig slik at du kan se hvem som har betalt, hvor mye og når. Systemet inneholder også ytterligere detaljer pr transaksjon.

Effektivt

Løsningen er skalert for å kunne ta unna store antall betalinger og kampanjer som genererer mange betalinger. Systemer og kapasitet vil hurtig skalereres opp ved behov.

Support

All support leveres fra Norge av ansatte med dyptgående kjennskap til våre løsninger. Ingen outsourcing eller sosial dumping hos oss. Vi lar deg også snakke direkte med våre teknikere ved behov.

Dokumentasjon

API er grundig beskrevet og dokumenter med OpenAPI v3 og er således lett å integrere mot. Bruk ditt favoritt programmeringsspråk til å generere klient eller bruk API'et direkte. Du velger!

Pris

Vi har konkurransedyktige priser og går langt for å matche pris. Har du et stort volum og kan vise til bedre tilbud fra våre konkurrenter gjør vi det vi kan for å matche.

Stabilitet

Alle våre løsninger er designet for 24/7 drift, med redundans i alle ledd. Systemene overvåkes av vår driftsvakt og vi er posisjonert for hurtig respons ved feilsituasjoner.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Hvis du legger igjen dine kontaktdetaljer i skjemaet under, vil vi kontakte deg ved første anledning for gjennomgang av hvordan Stix SMS Payment kan hjelpe din virksomhet.