Tofaktorautentisering (2FA) i Stix Reach 

Skjermbilde av tofaktorautentisering

Nå får du gjort brukerkontoer i Reach enda sikrere!

Det digital trusselbildet utvikler seg stadig. Aktørene benytter sofistikerte metoder og i økende grad kombinerer de angrep på tekniske løsninger med “social engineering”. Å beskytte virksomheten i dag er ingen enkel jobb, og for individuelle brukere blir det vanskeligere og vanskeligere å vite hva som er trygt.

Som del av vårt arbeid med å hjelpe våre kunder med å trygge sine brukere har vi etablert støtte for tofaktorautentisering. Med dette aktivert vil brukere bli autorisert med “noe de kan” (passord) og “noe de har” (applikasjon for engangskoder). 

En administrator i Stix Reach kan velge om 2FA skal være deaktivert, valgfritt for hver enkelt bruker eller simpelthen et hardt krav som del av virksomhetens regelverk for sikkerhet. Aktivering gjøres enkelt via “Administrasjon” og “Kontoinnstillinger”. 

Sikkerhet er viktig, og denne nye funksjonaliteten koster selvsagt ingenting å ta i bruk. Vi håper 2FA-støtten kommer til nytte og gir dere ett fagsystem mindre å bekymre dere over tilgangen til. Takk til Stian og andre som har etterspurt dette og vist at dette er viktig på kundesiden. 

Ta gjerne kontakt med support om det dukker opp spørsmål.