KRR-vask, enkelt!

Photo by Hello Revival on Unsplash

Sliter du med å finne ut hvordan din etat eller offentlig virksomhet kan ta i bruk data fra Kontakt- og reservasjonsregisteret? Vi hjelper deg gjerne!

Våre kunder i offentlig sektor har i dag utstrakt bruk av data fra Kontakt- og reservasjonsregisteret. Ikke bare er det en utrolig kjekk kilde for oppdatert kontaktinformasjon, men man er som offentlig virksomhet også pålagt å hente informasjon derfra. Kontakt- og reservasjonsregisteret forteller hva som er riktig kontaktinformasjon for en person, om personen har reservert seg mot digital kommunikasjon fra det offentlige og når personen sist oppdaterte eller bekreftet informasjonen om seg.

Stix sine automatiske tjenester slik som befolkningsvarsling og tilhørende systemer henter selvsagt i sanntid oppdaterte data fra registeret slik at du alltid har riktig varslingsgrunnlag før utsendelse startes. Men, visste du at vi kan hjelpe deg med å få påført kontaktinformasjon også i manuelle lister?

Våre kunder jobber ofte på tvers av fagsystemer og ikke alle disse er koblet opp mot registeret i dag. I tilfeller der man har en liste med personer og gjerne skal kommunisere med disse digitalt så kan vi bistå med å få påført korrekt informasjon. Så lenge formålet med påføringen er i henhold til bruksvilkårene for Kontakt- og reservasjonsregisteret, selvsagt.

Våre løsninger for oppslag er robuste og det spiller ingen rolle om du har 10 000, 100 000 eller 1 000 000 personer i listen din. Vi tar imot det meste av formater og sørger for at tilbakelevering skjer på et format som gjør det enkelt å behandle videre. All behandling er selvsagt strengt konfidensiell og skjer i henhold til bestemmelsene i til enhver tid gjeldende regelverk.

Å komme i gang med slik påføring er ikke vanskelig, og første steg er uansett å ta kontakt med oss, så guider vi deg gjennom prosessen.