Ledige stillinger

Her legger vi ut informasjon om ledige stillinger hos oss. Selv om det ikke ligger noen stillinger ute må du gjerne ta kontakt med oss dersom du tror at du vil være en god match for teamet her hos oss.

Ingen ledige stillinger

Vi har for øyeblikket dessverre ingen ledige stillinger. Er det imidlertid slik at du mener du har mye å tilføre oss så må du gjerne ta kontakt med oss likevel. Det er alltid interessant for oss å komme i dialog med flinke og positive mennesker.

Hvis du synes Stix kan være et interessant sted å arbeide så ta kontakt med Christopher på christopher [at] stix.no.

Om oss

Stix er et ungt selskap som leverer digitale varslingssystemer og utviklingstjenester til kunder over hele landet. At vi er unge, merker du på energinivået og på måten vi jobber, men også på at vi ikke har lagt oss til «uvanene» til eldre og mer satte bedrifter.

For eksempel har vi ingen kickback- eller lisensavtaler som hindrer oss i å være objektive i våre råd. Vi har heller ikke et stort byråkrati med mange mellomledere som sinker prosessene. Og vi har heller ikke en forutinntatt holdning til verken kunder eller samarbeidspartnere.

Det vi derimot har, er et ungt og svært kompetent fagmiljø som er i full fart fremover. Hos oss vil du være en medarbeider med stor påvirkning på både arbeidsmiljøet og løsningene vi leverer, og du vil ha gode muligheter for faglig utvikling – holdningen vår er litt sånn «har du lyst, har du lov». Og ikke nok med det! Du får også hyggelige kolleger, gode betingelser og (snart) nye, fine kontorer i Kronstadparken i Bergen. Men først og fremst får du muligheten til å være med på å bygge opp en bedrift som allerede er godt i siget, og hvor du vil ha stor påvirkning.

Høres ikke det bra ut?