Ledige stillinger

Her legger vi ut informasjon om ledige stillinger hos oss. Selv om det ikke ligger noen stillinger ute må du gjerne ta kontakt med oss dersom du tror at du vil være en god match for teamet her hos oss.

Perl-utvikler

Vi trenger nå en Perl-utvikler som har lyst til å jobbe med mange forskjellige teknologier, i et lite og hyggelig team. Det blir noe arbeid på interne systemer og resten arbeid hvor du sammen med oss andre hjelper våre kunder med å få løst problemer på en rask og grei måte. Primært vil du jobbe med utvikling i Perl, tilrettelegging for å sette Perl-løsninger i drift og bidra til å modernisere eksisterende Perl-systemer.

Jo bredere erfaring du har jo bedre er det. Kjennskap til mange ulike teknologier og evne til å se løsninger er blandt de viktigste tingene vi ser etter. Du må ha god kjennskap til Perl.

Følgende ting vil være nyttig å ha brukt en del:

  • Mojolicious
  • DBD::Pg
  • JSON
  • XML::*
  • PostgreSQL

Vi tilbyr et hyggelig miljø å arbeide i, stor grad av individuell frihet, mulighet til å påvirke retning både hos oss og kunder og interessante arbeidsoppgaver. Stix deler ut en fast andel av overskudd som bonus til ansatte fra og med 2. år i selskapet. Hver ansatt har også et årlig budsjett som kan brukes i forbindelse med konferanser nasjonalt eller internasjonalt.

Hvis du synes Stix kan være et interessant sted å arbeide så ta kontakt med Christopher på christopher [at] stix.no.

Om oss

Stix er et lite selskap med tung teknisk kompetanse. På mange måter kan man si at vi er mest teknisk orientert, da samtlige ansatte jobber med enten utvikling, drift eller begge deler. Vi er pragmatiske til verktøy, liker å prøve nye ting og leter hele tiden etter bedre måter å løse utfordringer for kundene våre.

I tillegg til å bistå kunder med utvikling og drift har vi egen produktutvikling. Du kan lese mer om produktet vårt på siden om Reach.

Det meste av det vi jobber med er web-teknologier og bruker for det meste åpen-kildekode systemer i løsningene som vi leverer og utvikler mot. Av teknologier vi jobber med kan vi nevne Perl, Mojolicious, PostgreSQL, Redis, Node, Javascript + ymse rammeverk, Puppet, Docker, og mer til.

Kan vi hjelpe deg? Ta kontakt!

Hvis du legger igjen dine kontaktdetaljer i skjemaet under vil vi kontakte deg ved første anledning.

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer

Nei takk