Ledige stillinger

Her legger vi ut informasjon om ledige stillinger hos oss. Selv om det ikke ligger noen stillinger ute må du gjerne ta kontakt med oss dersom du tror at du vil være en god match for teamet her hos oss.

Vil du være med og virkelig utvikle?

Vi vet ikke hvorfor du stanset ved denne stillingsannonsen. Kanskje er du misfornøyd der du jobber, fordi du ikke blir sett og verdsatt som fagperson? Kanskje føler du at du står på stedet hvil med en hverdag fylt av meningsløst rutinearbeid? Kanskje er du rett og slett klar for å bryne deg på nye utfordringer?

Uansett hvilken årsak du har for å interessere deg for denne stillingen, er det en god idé å lese videre om du vil ha en jobb der du får dyrke faglig integritet, har gode utviklingsmuligheter og et godt arbeidsmiljø.

Om stillingen

Vi søker en frontend-utvikler som vil være med på å ikke bare utvikle neste generasjons løsninger for kundene våre, men også utvikle Stix videre. Naturligvis skal du få boltre deg i Vue og ES6 og all verdens utvikler-forkortelser, men stillingen din vil også innebære at du blir en del av en bedrift og et miljø som er i rask utvikling.

Hos oss vil du oppleve en hverdag du for en stor grad styrer selv, og hvor du blir lyttet til når det gjelder produkter og løsninger vi tilbyr. Det er viktig for oss at du er fortrolig med åpen kildekode og fri programvare, og du må gjerne lenke til en GitHub- eller GitLab-konto om du har det.

Utover dette kan du se frem til et positivt arbeidsmiljø med masse energi, hvor alle drar i samme retning, og hvor det er godt å komme på jobb.

Høres dette ut som noe du kan trives med, er det bare å ta kontakt med christopher [at] stix.no, så kan vi snakke mer om detaljene og hva du kan forvente. Du vil ikke bli skuffet.

Hvis du synes Stix kan være et interessant sted å arbeide så ta kontakt med Christopher på christopher [at] stix.no.


Er du et råskinn av en selger? Bla videre.

Hvorfor du leser denne annonsen kan vi umulig vite. Kanskje er du en superselger som hele tiden går på akkord med din egen samvittighet eller blir bedt om å ta snarveier? Kanskje du ikke trives blant «råskinn» som er «risikovillige» og «gevinstdrevne», og som mer enn gjerne dolker deg i ryggen for et kjapt salg? Kanskje leter du etter et produkt du kan stå hundre prosent inne for, og som du vil være stolt av å selge.

Uansett hvilken årsak du har for å interessere deg for denne stillingen, er det en god idé å lese videre om du vil ha en jobb der din mening betyr noe, du har gode utviklingsmuligheter og et godt arbeidsmiljø.

Om stillingen

Vi søker en selger som vil være med og ta Stix til neste nivå. Vi har et bra produkt og mulighet for en gunstig posisjon i markedet, så her er det gode muligheter for en dyktig selger med forståelse for teknologi og digital kompetanse.

Som selger i Stix kommer du inn i en bedrift på full fart fremover. Vi har på kort tid etablert oss som én av tre tilbydere i Norge, med høy evne til å levere. Du vil være en nøkkelperson i å bygge opp en effektiv salgsorganisasjon i tett samarbeid med daglig leder og utviklerne.

Vi forventer at du er en hyggelig og utadvendt person som kommuniserer godt på både engelsk og norsk, og at du har erfaring med B2B og aller helst B2G, siden store offentlige og private virksomheter er vårt primære marked.

Utover dette kan du se frem til et positivt arbeidsmiljø med masse energi, hvor alle drar i samme retning, og hvor det er godt å komme på jobb.

Høres dette ut som noe du kan trives med, er det bare å ta kontakt med christopher [at] stix.no, så kan vi snakke mer om detaljene og hva du kan forvente. Du vil ikke bli skuffet.

Hvis du synes Stix kan være et interessant sted å arbeide så ta kontakt med Christopher på christopher [at] stix.no.


Glad i API og backend-utvikling?

Vi trenger nå en Perl-utvikler som har lyst til å jobbe med mange forskjellige teknologier, i et lite og hyggelig team. Det blir noe arbeid på interne systemer og resten arbeid hvor du sammen med oss andre hjelper våre kunder med å få løst problemer på en rask og grei måte. Primært vil du jobbe med utvikling i Perl, tilrettelegging for å sette Perl-løsninger i drift og bidra til å modernisere eksisterende Perl-systemer.

Jo bredere erfaring du har jo bedre er det. Kjennskap til mange ulike teknologier og evne til å se løsninger er blandt de viktigste tingene vi ser etter. Du må ha god kjennskap til Perl.

Følgende ting vil være nyttig å ha brukt en del:

  • Mojolicious
  • DBD::Pg
  • JSON
  • XML::*
  • PostgreSQL

Vi tilbyr et hyggelig miljø å arbeide i, stor grad av individuell frihet, mulighet til å påvirke retning både hos oss og kunder og interessante arbeidsoppgaver. Stix deler ut en fast andel av overskudd som bonus til ansatte fra og med 2. år i selskapet. Hver ansatt har også et årlig budsjett som kan brukes i forbindelse med konferanser nasjonalt eller internasjonalt.

Hvis du synes Stix kan være et interessant sted å arbeide så ta kontakt med Christopher på christopher [at] stix.no.

Om oss

Stix er et ungt selskap som leverer digitale varslingssystemer og utviklingstjenester til kunder over hele landet. At vi er unge, merker du på energinivået og på måten vi jobber, men også på at vi ikke har lagt oss til «uvanene» til eldre og mer satte bedrifter.

For eksempel har vi ingen kickback- eller lisensavtaler som hindrer oss i å være objektive i våre råd. Vi har heller ikke et stort byråkrati med mange mellomledere som sinker prosessene. Og vi har heller ikke en forutinntatt holdning til verken kunder eller samarbeidspartnere.

Det vi derimot har, er et ungt og svært kompetent fagmiljø som er i full fart fremover. Hos oss vil du være en medarbeider med stor påvirkning på både arbeidsmiljøet og løsningene vi leverer, og du vil ha gode muligheter for faglig utvikling – holdningen vår er litt sånn «har du lyst, har du lov». Og ikke nok med det! Du får også hyggelige kolleger, gode betingelser og (snart) nye, fine kontorer i Kronstadparken i Bergen. Men først og fremst får du muligheten til å være med på å bygge opp en bedrift som allerede er godt i siget, og hvor du vil ha stor påvirkning.

Høres ikke det bra ut?

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer

Nei takk