Reach

Trenger du å sende meldinger til grupper av mottakere fra ditt CRM-system eller andre kilder? Er du en offentlig virksomhet som trenger å gjøre uttrekk av befolkning innenfor et avgrenset område? Stix Reach løser disse utfordringene.

Finn ut mer om Reach
Reach preview
SMS Gateway

Med Stix SMS-gateway sender du effektivt meldinger til store og små antall mottakere fra din applikasjon eller fagsystem.

Les mer om SMS-Gateway
SMS Gateway
SMS Payment

Ta betalt for varer og tjenester eller motta veldedige donasjoner med vår løsning for mobil- og sms-betaling.

Kom i gang med SMS Payment
SMS Payment
URL Shortener

Gjør lange linker korte for bruk i SMS, på sosiale medier og andre steder der lengde er viktig. Linker genereres med din virksomhets domenenavn for å vekke tillit hos mottaker, og dermed driver konvertering.

Se mulighetene
URL Shortening

Stix er et ungt selskap som leverer digitale varslingssystemer til kunder over hele landet. At vi er unge, merker du på energinivået og på måten vi jobber, men også på at vi ikke har lagt oss til «uvanene» til eldre og mer satte bedrifter.

Vi arbeider med flere flater og vi er like komfortabel med design av det som er synlig for sluttbrukere som grensesnittene mellom maskiner og sammenknyttede løsninger. Nøkkelen til velfungerende programvare er grundig designarbeid i alle ledd.

Søker du kompetanse innenfor språk som C#.Net, Perl, PHP og Javascript; grensesnitt i HTML med design for mobil, nettbrett og desktop; eller databaser som PostgreSQL og MySQL? Vi anvender blant annet disse teknologiene for å hurtig levere verdiøkende løsninger.

Noen ord fra våre kunder

"Gjennom kontinuerlig fokus på løsning heller enn problem har Stix hjulpet Bergensbakeriene i flere prosjekter. Konsulentene fra Stix klarer å se helheten i store prosjekter og jobber godt både på teknisk og merkantil side. Interne såvel som eksterne aktører har blitt fulgt opp godt."
Ove BruntveitCFO for Bergensbakeriene AS
"Stix har levert konsulenttjenester til Sharecat Solutions AS og har bidratt til å heve nivået på vår utviklingsavdeling gjennom konstruktive innspill, gode leveranseevner og solid, relevant kompetanse."
Tom-Kenneth FossheimCTO for Sharecat Solutions AS
"I Easy Connect har vi benyttet utviklings- og konsulenttjenester fra Stix knyttet til mobilapplikasjon for Windows Phone og flere webbaserte kundeløsninger for datatilgang og uttrekk. Alle prosjekter og leveranser er ferdigstilt til avtalt tid og pris. Vi kan derfor trygt gi Stix våre aller beste anbefalinger."

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer

Nei takk